Vacatures

Heuvelman Staalhandel is een platte organisatie met een ongedwongen werksfeer. De betrokkenheid van de medewerkers is groot en wordt gezien als een succesfactor...

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:
 

   

Magazijnmedewerker(s)

Ter aanvulling van ons logistieke team zijn wij op zoek naar Allround magazijnmedewerkers.
Onze nieuwe collega’s gaan ons logistieke team (ca 25 personen) helpen met alle voorkomende werkzaamheden zoals het verzamelen van orders, laden en lossen van vrachtwagens en de bewerkingen aan de lange staalproducten zoals het op maat zagen en conserveren (stralen / meniën) met behulp van ons machinepark.

Vrijwel alle werkzaamheden worden gedaan met 10-tons bovenloopkranen waar middels een uitgebreid inwerktraject kennis en ervaring mee wordt opgedaan. Uiteraard is het een pré als kandidaten er in eerdere banen al ervaring mee hebben opgedaan.

We leiden nieuwe collega's zo breed mogelijk op zodat ze allround inzetbaar zijn bij alle werkzaamheden. Uiteraard kijken we daarbij naar de specifieke kwaliteiten en voorkeuren van de nieuwe collega en waar op enig moment (extra) capaciteit is vereist.

We willen nieuwe collega's graag voor langere tijd aan ons binden en zullen daar veel tijd en energie in steken. We zijn dan ook op zoek naar initiatiefrijke, leergierige, nauwkeurige, flexibel ingestelde en betrouwbare kandidaten die goed in teamverband kunnen werken maar zeker ook zelfstandig hun verantwoordelijkheid nemen.

Bij voorkeur heb je een technische of logistieke vooropleiding of heb je werkervaring in een soortgelijke functie. Verder is het voor deze functie van belang dat je in de regio Veenendaal (max. reisafstand 20 km) woonachtig bent en dat je de Nederlandse taal goed machtig bent. We bieden een uitdagende en zeer afwisselende fulltime baan (40 uur per week) in een dynamische werkomgeving.

Je kunt rekenen op een bij de functie en relevante werkervaring passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden en er zijn volop mogelijkheden tot ontwikkeling

Lees verder de uitgebreide profielschets. Deze kun je HIER vinden.